Schluter Systems

Bent u tegelzetter? Dan is deze pagina voor jou!

BAKO is dealer van Schluter Systems.

Dit is onder andere bekend van de systemen die de tegelvloer ontkoppelt van de ondervloer. Daar kan zelfs een drainagesysteem inzitten voor tegelvloeren op een buitenterras. 

Het resultaat is een naadloze en drempelloze vloer waarin afvoeren prachtig verwerkt zijn. Zelf een rond tegeloppervlak is mogelijk met dit systeem. 

Klanten zullen dit systeem prachtig vinden!

 

 

Schlüter-Systems heeft een assortiment van meer dan 10.000 in de praktijk beproefde systeemoplossingen voor de plaatsing van tegels en natuursteen. Van Schlüter®-SCHIENE - het originele afsluitprofiel voor vloerbekledingen - tot volledige verwarmde, klimaatregelende tegelvloeren. Om u beter te kunnen oriënteren, hebben we ons assortiment opgesplitst in de volgende vakgebieden.

 

 

   
 

Techniek en design met Schlüter-profielen
Schlüter-profielen vormen de ideale combinatie van functionaliteit en design. Ons assortiment omvat profielen voor de afsluiting van bekledingen op vloeren, wanden en trappen, en profielen voor bouwwerk-, veldbegrenzings-, rand- en aansluitvoegen.

Hier ziet u bijvoorbeeld een hele nette overgang tussen tegels en tapijt. 

 

 

 Techniek en design Schluter profielen
   
  Balkons en terrassen
Het Schlüter-balkonsysteem heeft een omvangrijk productassortiment van randafsluitprofielen, afvoergoten, drainage-, ontkoppelings- en afdichtingssystemen, die allemaal op elkaar zijn afgestemd.

 

 
 Tegels op balkons en terrassen
   
 

Bekledingsconstructies

U wilt graag vloerverwarming maar de vloer wordt daardoor te hoog? Kom binnen bij BAKO en vraag eens naar dit systeem! Deze oplossing maakt de vloerverwarming namelijk veel lager dan normaal.

Het Schlüter®-BEKOTEC-systeem is een snel te plaatsen, dunlagige, barstvrije en spanningsarme bekledingsconstructie. De verwarmings- en koelingscomponenten van Schlüter®-BEKOTEC-THERM zorgen voor een goed functionerende klimaatregelende tegelvloer.

 

 
 Bekledingsconstructies
   
  LichtProfielTechniek
Met moderne veelkleurige LED-lichttechniek van Schlüter®-LIPROTEC kunt u ruimtes creatief en decoratief aankleden. Voor een harmonieuze integratie van de draagprofielen in het interieur zorgt de beproefde profieltechniek van Schlüter-Systems in combinatie met op het specifieke doel afgestemde topproducten van de licht- en besturingstechniek.

 

 
LichtProfielTechniek
  Prachtig egaal verlichte randen langs de traptredes
   Licht langs traptredes
   Uw badkamer krijgt sfeer door deze verlichting. Met de kleur zoals u wilt!
  Licht langs een spiegel
   Verlichting langs randen, muren, spiegels, achter een tv - Het is ontzettend breed toe te passen.
  Verlichting breed toe te passen
   
   
   
   In de praktijk:
  Project Klifkade
   De gehele ruimte wordt op deze manier waterdicht
 
   
 
   
 
  Het grote voordeel is dat deze tegels niet zullen scheuren. De tegelvloer is namelijk ontkoppelt van het beton. Deze ondervloer beweegt door grote oppervlak en door de warmte van de vloerverwarming.
 
   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assortiment

Artikel  
Sanitair installatie materiaal  
Knelfitting messing en vernikkeld  
Draaifitting  
Koperen buis  
Stopkraan  
Beluchtingskraan  
Flexibele slangen  
Afvoeren  
Reservoirs  
   
Sanitair  
Keramisch sanitair  
Wastafels  
Kranen  
Douchegarnituren  
   
Badkamerventilator