Nieuws

BAKO BOUW EN VERHUURCENTRUM IS VOLOP IN BEWEGING!!
 
Uitbreiding personeel
Door de toenemende activiteiten is het BAKO-Team uitgebreid met Robert den Boer en bestaat nu uit: Meindert Bakker, Jan Bakker sr, en Robert den Boer. 


Drive-in en zagerij
Sinds begin dit jaar is een DRIVE-INN bij BAKO Bouw en Verhuurcentrum gerealiseerd en is niet meer weg te denken.
Veelvuldig wordt hiervan gebruik gemaakt. Het wordt als erg prettig ervaren om de hout en bouwmaterialen droog en tochtvrij te kunnen laden, vooral nu de natte en koude dagen weer voor de deur staan.
De ingangsdeur opent en sluit zich bij aankomst automatisch.
Ook van de service van de zagerij wordt veel gebruik gemaakt. Niet alleen om plaatwerk even op maat te zagen, maar ook het maken van een kast of het intimmeren van een bus behoort tot de activiteiten die regelmatig in deze afdeling plaatsvinden.
 
Inkoopcoöperatie IGM
Scherpere prijzen, een breder assortiment en nog betere service, daarvoor is BAKO Bouw en Verhuurcentrum sinds kort aangesloten bij Coöperatie IGM. Dit is een snel groeiende inkoopvereniging van zelfstandige hout- en bouwmaterialenhandelaren.
De leden van coöperatie IGM zijn bouwspeciaalzaken die leveren aan bedrijven, zzp’ers en particulieren en  hun assortiment grotendeels hebben afgestemd op de nieuwbouw en renovatie markt.
De belangrijkste doelstelling van IGM is het maken van zo gunstig mogelijke inkoopafspraken voor haar aangesloten leden.
IGM heeft een coöperatie als bedrijfsvorm, zonder dure management(lagen) of ingewikkelde administratie.
Behalve het bundelen van inkoopkracht streeft Coöperatie IGM naar een uitwisseling van kennis op alle gebieden binnen de bouwbranche.
De IGM-leden kunnen dit weer vertalen naar hun klanten die hierdoor weer meeprofiteren van het behaalde voordeel. BAKO Bouw- en verhuurcentrum blijft volledig zelfstandig en kan de eigen identiteit volledig houden. Jan Bakker en zijn team zijn dan ook er dan ook trots op dat ze deze stap hebben genomen.
 
De klanten van BAKO Bouw en Verhuurcentrum zullen deze stap zeker gaan merken.