Nieuws

BAKO BOUW EN VERHUURCENTRUM IS VOLOP IN BEWEGING!!
 

Vernieuwde Showroom


Bij Bako Bouw en Verhuurcentrum is een spiksplinternieuwe showroom gerealiseerd. in deze showroom kunt u de nieuwste trends bekijken op het gebied van Badkamers, tegels en schuifkasten. Ook kunt u bij ons terecht voor deuren in alle soorten en maten.

Onderdeel van onze showroom zijn de nieuwe Aquaclean toilets van Geberit en de laatste trends op het gebied van badkamer inrichting zoals wastafelmeubelair. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in deze prachtige showroom.

 


Drive-in en zagerij
Bij BAKO Bouw en Verhuurcentrum is een Drive inn gerealiseerd en is niet meer weg te denken.
Veelvuldig wordt hiervan gebruik gemaakt. Het wordt als erg prettig ervaren om de hout en bouwmaterialen droog en tochtvrij te kunnen laden, vooral nu de natte en koude dagen weer voor de deur staan.
De ingangsdeur opent en sluit zich bij aankomst automatisch.
Ook van de service van de zagerij wordt veel gebruik gemaakt. Niet alleen om plaatwerk even op maat te zagen, maar ook het maken van een kast of het intimmeren van een bus behoort tot de activiteiten die regelmatig in deze afdeling plaatsvinden.
 
Inkoopcoöperatie IGM
Scherpere prijzen, een breder assortiment en nog betere service, daarvoor is BAKO Bouw en Verhuurcentrum sinds kort aangesloten bij Coöperatie IGM. Dit is een snel groeiende inkoopvereniging van zelfstandige hout- en bouwmaterialenhandelaren.
De leden van coöperatie IGM zijn bouwspeciaalzaken die leveren aan bedrijven, zzp’ers en particulieren en  hun assortiment grotendeels hebben afgestemd op de nieuwbouw en renovatie markt.
De belangrijkste doelstelling van IGM is het maken van zo gunstig mogelijke inkoopafspraken voor haar aangesloten leden.
IGM heeft een coöperatie als bedrijfsvorm, zonder dure management(lagen) of ingewikkelde administratie.
Behalve het bundelen van inkoopkracht streeft Coöperatie IGM naar een uitwisseling van kennis op alle gebieden binnen de bouwbranche.
De IGM-leden kunnen dit weer vertalen naar hun klanten die hierdoor weer meeprofiteren van het behaalde voordeel. BAKO Bouw- en verhuurcentrum blijft volledig zelfstandig en kan de eigen identiteit volledig houden. Jan Bakker en zijn team zijn dan ook er dan ook trots op dat ze deze stap hebben genomen.
 
De klanten van BAKO Bouw en Verhuurcentrum zullen deze stap zeker gaan merken.