Badkamers en sanitair

Je badkamer is een ruimte waar veel gebruik van wordt gemaakt. Je maakt een keuze waarbij je rekening wilt houden met nu en de toekomst. Om een beeld te vormen wil je de materialen zien en voelen. Daarvoor hebben wij een showroom met 400m2 inspiratie. Alle componenten zijn aanwezig om de badkamer van jouw dromen samen te stellen. Daarbij gaan we uit van een goede prijs voor goede kwaliteit materialen. Je hebt tenslotte hard gewerkt voor je centen, en wilt daarom een badkamer die er mooi uitziet en lang mee gaat.

Complete badkamer of losse onderdelen

Het maakt niet uit of je voor de complete badkamer of losse onderdelen komt. We helpen je graag. In het geval van een onderdeel voor een bestaande badkamer helpt het als je foto's en de afmetingen van de bestaande badkamer mee neemt. Zo kunnen wij nog concreter advies geven.

Badkamer ontwerpen

Wat zijn de afmetingen van de badkamer? En hoe maak je daarin een keus tussen de eindeloze mogelijkheden qua opstelling, design en sanitair? Daarom denkt er een vakman van BAKO met u mee. Op die manier kunnen de elementen mooi op elkaar worden afgesteld. In een 3d tekening krijgt u nog meer overzicht.

Voordat je een bezoek brengt kan je vast nadenken over de volgende dingen.

Douchecabine of douchewand

Een douchecabine, douchen in bad of een inloopdouche. Iedere keus brengt bepaalde voordelen met zich mee. Een vrijstaande gesloten douchecabine kan bijvoorbeeld geïnstalleerd worden zonder tegelen of verbouwen.

Bij de keus voor een douchewand is het juist weer belangrijk een juiste afmeting te kiezen. Daarvoor zijn bij BAKO oplossingen op maat verkrijgbaar. U kunt zelf kiezen welke maat, dikte en materiaal.
Denk vooraf ook na of een schuifdeur of openslaande deur wenst.

Inloopdouche

Een inloopdouche is populair. Geen benauwd gevoel door de wanden om je heen. Het geeft een wellness gevoel. De praktische kant is dat de manier van afwatering heel belangrijk is.

Badkamermeubel

Een badkamermeubel is beeldbepalend voor uw badkamer. Het maakt de badkamer af en kan de hele ruimte nieuwe leven inblazen. Zelfs zonder rigoureus te verbouwen. Bekijk de verschillende badmeubels met matte of glanzende afwerking. Iedere maat is als set of los te bestellen.

Sanitair montageteam

Bij BAKO stopt het niet na het helpen kiezen van de badkamer. Deze moet vakkundig worden geplaatst om daarna echt te kunnen genieten. Het eigen montageteam staat voor uw klaar.

Bezoek aan de showroom

U bent altijd van harte welkom in de showroom. Heeft u gerichte vragen of wilt u uitgebreid advies? Het maken van een afspraak is handig en zo gemaakt. Bel 0527 - 788 391 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Badkamers bij BAKO in Urk
Badmeubels bij BAKO in Urk
 
Tegelvloeren bij BAKO in Urk
Goed advies samen met een heerlijk bakje koffie
Ruime keus tegenvloeren
 
Sphinx badkamers
Keramag sanitair

 

Terug

 

Installeert u badkamers? Klik dan hier voor het assortiment

 

 

 

BAKO is dealer van Schluter Systems

 

Bij tegels in de badkamer is de ondergrond heel belangrijk. In sommige gevallen moet er een laag aangebracht worden tussen de ondergrond en de tegels. Vooral als er sprake is van bijvoorbeeld vocht. BAKO is dealer van Schluter. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn: klik hier